Hoe te om een hotelruimte te bouwen zal om het even welke gast voor waarderen?

February 24, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om een hotelruimte te bouwen zal om het even welke gast voor waarderen?

Goed ontworpen van guestroom zal uw gasten waarderen die welkom hetend en comfortabel. Het moet als snelle verwijzingsgids dienen, schetsend fundamenteel gezond verstand van hoe te om uw hotelruimte te creëren die om het even welke gast zal waarderen.

Of uw hotel high-end luxe of begroting-vriendschappelijk is, gaan uw gasten het verwachten om voor comfort, warmte, gemak, en een meer homier gevoel te gaan. Het ontwerp van een hotel is uiteindelijk wat aan het beeld en persona van het merk spreekt.
 
Als u in de gastvrijheidsindustrie bent, weet u hoe belangrijk het enkel het juiste hotelmeubilair moet hebben. Het hotelmeubilair moet modieus, comfortabel, en praktisch zijn. Het moet ook een goede waarde zijn. Een comfortabel bed is waarschijnlijk één van de belangrijkste criteria die de kwaliteit van de hotelgast van verblijf zullen bepalen. Het kalmeren en van Rustgevende A kan het goede hotel ook bepalen dat „thuis“ kalmerende en ontspannende sensatie. De hotelgasten willen stukken die functioneel zijn, gestroomlijnd, en makkelijk te gebruiken. Een comfortabel bed, een strategisch geplaatst bureau, en een garderobe allen zullen de ruimte gemakkelijker maken om op de best mogelijke manier te gebruiken. Het meubilair dat de noodzakelijke functionaliteit niet heeft gaat bezoekers verergerd krijgen.
 
Het is essentieel om gemakkelijke toegang tot adequate verlichting te hebben. Er zou moeten zijn het aansteken door het te lezen bed, het letten op TV, en het werk. De gasten zouden een licht op het ingaan van de ruimte moeten kunnen aanzetten, zodat kunnen zij hun omgeving snel beoordelen. Een bonus, verstrekt een nightlight. De hotelruimten zijn vaak onbekende omgeving, en de ongevallen kunnen (en waarschijnlijk zal gebeuren) wanneer uw gasten niet kunnen zien goed genoeg om hun weg in dark te vinden.
 
 
 
De zachte bladen die niet de huid irriteren, het juiste hoofdkussen, het type van gebruikte vezels, en de aantal threads zijn enkel een paar dingen die in het maken van een perfecte slaapervaring gaan. In een reisonderzoek, zei 78% van ondervraagden zij vinden de hotels comfortabele bedden en zacht beddegoed moeten aanbieden.
 
De bagagebank is een multifunctionele inrichting in guestroom geworden. In het moderne hotel van vandaag, is het zeer geschikt voor verpakking of het uitpakken. Een goed ontworpen bagagebank kan ook in handig komen zelfs als u niet genoeg opslag kunt verstrekken. Het kan ook als extra oppervlakte voor plaatsing dienen.
 
Who van geen stoel op z'n gemak waar houdt u uw voeten kunt omhoog schoppen? Ontwerp een comfortabele ruimte waar uw gast kan teruggaan, las een boek, of zit stil.
 
Ingebouwde USB-het laden posten & het draadloze laden
Smart dat apparaten spreekt (denk de Echo van Amazonië)
Slimme Controles – Apps die alles van het openen van uw deur voor kamertemperatuur voor bediening op de kamer met een tablet controleren
 
Als fabrikant, worden wij vaak gebracht in een project nadat het ontwerp volledig is. Nu kunt u benieuwd zijn wat het belangrijkst van hen is. Goed, simpel gezegd, moet het ontwerp aan het leven worden gebracht. Het werk met de fabrikant van Henar zal Hotel Furniture uw baan gemakkelijk maken.
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Joanna Peng
Tel. : 86-13928285584
Fax : 86-757-28339418
Resterend aantal tekens(20/3000)